Няма да правим отстъпки, че министър-председателят на България в 50-я парламент

...
Няма да правим отстъпки, че министър-председателят на България в 50-я парламент
Коментари Харесай

Горанов: Настояваме новият премиер да бъде на ГЕРБ, Борисов е най-подготвеният

Няма да вършим отстъпки, че министър-председателят на България в 50-я парламент ще бъде ярка политическа фигура, излъчена от. Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е най-подготвеният. Но има логичност в това да се предложи и различен претендент, който може да извършва тази функционалност. Със обществените опити би трябвало да бъде завършено един път за постоянно. Има индикации, че ще имаме повече народни представители в идващото Народно заседание. Най-важното е да не отстъпваме от главните правила, значимо е да има устойчиво водачество и този път да става въпрос за ясна политическа отговорност и явен механизъм за взимане на решения. Това заяви бившият министър на финансите Владислав Горанов в предаването  " Денят ON AIR ".

По думите му се постанова да се завършат измененията в Конституцията, които изискват болшинство. Според него колкото по огромно болшинство има в Народното събрание, толкоз по-стабилно ще е ръководството.

Горанов е на мнение, че в случай че всички задължения, заложени в бюджета, би трябвало да бъдат изпълнени, вероятно дефицитът ще бъде доста над 3% и дори може да се удвои.

На въпрос дали ще одобри Кирил Петков и Асен Василев от ПП-ДБ още веднъж във властта, Горанов отговори, че ще станат депутати, а повече от това не им е належащо.

" Не би трябвало да се дава опция на политическите съперници да вършат безпринципна политика и да се взимат глупави решения ", сподели някогашният министър на финансите пред Bulgaria ON AIR.

По думите му предходното държавно управление е употребило енергетиката като " дойна крава ", с цел да цялостни дупки в бюджета.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР